top of page
verhuur audiovisueel materiaal

Verhuur van audiovisueel materiaal voor privéfeesten, bedrijfs- en sportevents

arrow-down.gif
Anchor 1

AVME maakt van elk feest een geslaagd event

Een feest staat of valt onder andere met sfeervolle muziek en aangepaste verlichting. En daarvoor kan u bij AVME uit Oostende terecht. Het bedrijf is al meer dan twee decennia lang actief in de eventsector, en wel als consultant en verhuurder van professionele audiovisuele installaties in heel de provincie West-Vlaanderen.

 

AVME verhuurt klank- en beeldapparatuur en verlichting aan particulieren en socioculturele verenigingen maar ook aan bedrijven, commerciële partners en sportclubs. De technische audiovisuele omkadering wordt volledig afgestemd op de aard van het event, de verwachte publieksopkomst, de technische mogelijkheden en uiteraard ook aan de wensen van de klant.

black-arrow-down.gif
aangepaste verlichting evenement

Prijslijst voor de huur van audiovisuele apparatuur

Hieronder vindt u een bondig overzicht van het klank- en beeldmateriaal dat AVME aan zijn klanten te huur aanbiedt. Ook een summiere schets van de evenementen waarvoor u op audiovisueel expert AVME een beroep kunt doen. Raadpleeg hier binnenkort de prijslijst voor concrete huurprijzen of neem contact op voor meer info en een gratis offerte.

arrow-down.gif
next
diensten

AV-materiaal voor bedrijfsevenementen

Beeldschermen en micro’s voor seminaries, handelsbeurzen, productpresentaties, personeelstrainingen, voordrachten, bedrijfsfeesten, klantenevents en zakenlunches …

AV-materiaal voor bedrijfsevenementen
AV-materiaal voor particulieren

AV-materiaal voor
particulieren

Laat AVME uw privéfeest onder vrienden en/of familie opluisteren met performante licht- en geluidssets om alle genodigden op de dansvloer te krijgen.

AV-materiaal voor
evenementen

Van plaatselijke verenigingen, sport- en serviceclubs maar ook grotere initiatieven zoals festivals en sportieve manifestaties waarop o.a. schijnwerpers en omroepsystemen nodig zijn.

AV-materiaal voor evenementen
iStock-1140260124.jpg

Wilt u een klank- en lichtinstallatie huren voor een verjaardagsfeest of het jaarlijkse turnfeest van de gemeentelijke gymnastiekvereniging?

Bel of mail naar AVME voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.

CTA
bottom of page