top of page
vaste licht en geluidinstallatie

Vaste en mobiele licht- en geluidsinstallaties voor professionele omgevingen

arrow-down.gif
Anchor 1

Specialist voor professionele verlichting, klank- en beeldapparatuur

Een goede verlichting en feilloze geluidsinstallatie dienen twee doelen. Ten eerste dragen zij bij tot een kwalitatieve werkomgeving. En dat is belangrijk waar mensen samenkomen om te vergaderen, om opleidingen te volgen, om een presentatie bij te wonen. In een andere context bepalen zij de beleving van de aanwezigen. Denk aan een restaurant, een kerk of een theater.

 

AVME uit Oostende is uw partner bij uitstek voor de technische uitrusting van gelijk welke omgeving op het gebied van audio en verlichting. Het bedrijf kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring en maakt voor een performante licht- en geluidsinstallatie gebruik van kwaliteitsmerken. Waaronder Audac (voor luidsprekers, versterkers, microfoons, speakers), Procab voor alles wat met bekabeling te maken heeft en Caymon, een leverancier van installatieracks voor geluidsapparatuur.

black-arrow-down.gif
professionele verlichting, klank- en beeldapparatuur

Focus op performantie, esthetiek en sfeerschepping?

Als audiovisueel expert gaat AVME niet over een nacht ijs om uw lokalen in te richten. Het bedrijf treedt op als consultant en geeft dan ook deskundig advies welke installatie aangewezen is, in functie van de bestemming en de grootte van de ruimte, de technische mogelijkheden e.d. Er wordt met elk aspect rekening gehouden en u krijgt een gedetailleerde prijsopgave van de hele audio-uitrusting.

 

U vindt hieronder in een notendop enkele specifieke omgevingen en enige bijzondere aandachtspunten per omgeving. Let wel: daarbij blijft het niet! Aarzel niet om contact op te nemen met ons bedrijf voor een andere toepassing.

arrow-down.gif
next
diensten

Vergaderzalen

Installatie van audiovisuele apparatuur waarbij een optimale beeldkwaliteit gegarandeerd wordt voor de projectie van powerpointpresentaties, video’s enz.

audio vergaderzaal
Omroepsystemen microfoon

Omroepsystemen

Moeten perfect functioneren op grote publiekstrekkers zoals sportstadia, winkelcentra, beurshallen en theaters.

Architecturale verlichting

Hier is het esthetische aspect erg belangrijk want de verlichting moet passen binnen het globale  architecturale interieurconcept.

Architecturale verlichting
horecaverlichting

Horecaverlichting

De juiste verlichting voor een klassevolle, gezellige of uitbundige ambiance in restaurants, loungebars, disco’s.

Gebedshuizen

Audiovisueel materiaal doordacht te kiezen voor een serene sfeer. Dat is niet altijd gemakkelijk in oude gebouwen met een gebrekkige akoestiek, nissen en gewelven.

audiovisueel materiaal kerk
iStock-1140260124.jpg

Advies nodig voor de juiste audiovisuele apparatuur op kantoor, in de sportclub of in uw restaurant?

Contacteer AVME voor overleg en een gratis offerte.

CTA
bottom of page